• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg
  • Sejs Skole
    Kristian Mikkelsen den 22-06-2017
    Kære børn og forældre
    Nu går et skoleår på hæld, og en sommerferie står for døren. Vi vil gerne ønske alle en god sommerferie. Vi mangler at få de sidste brikker på plads i forhold til skoleårets planlægning, og det betyder, at børnenes nye skemaer først kommer en gang i næste uge.

Mht. hvilke lærere de skal have, så er der orienteret til alle klasser, hvem der er klasselærer. Resten kommer med skemaerne.

Da busserne får ny køreplan fra 1.8.17, ændrer vi lidt på mødetiderne. I de sidste år har vi startet skoledagen 8.10. Det ændres nu til 8.00. Det betyder, at det ringer første gang klokken 7.55, som tegn på, at nu skal man være parat om senest 5 minutter.

Nogle af elevernes pauser reduceres lidt, og derfor slutter 5. lektion 12.45, 6. lektion 13.30 og 7. lektion 14.20. Så har vi ramt bus- og togtider både morgen og aften så godt, som det er muligt og med så lidt ventetid på en dag som muligt. Til jer, der bruger toget og bussen, vil jeg anbefale, at I iagttager de nye køreplaner og de ændringer, der måtte være.

I løbet af sommerferien regner vi med, at den store renovering af skolens hovedbygning nu er overstået, og vi glæder os til igen at have fuld råderet over hele skolen. Det bliver også nødvendigt, for der starter ca. 735 børn på skolen efter ferien mod 720 i dette skoleår. For 5 år siden startede der 665 børn, så vi har lidt vokseværk.

Sommerferien bliver i år særlig lang for børnene, nemlig 7 uger, og derfor starter skolen først mandag den 14. august klokken 8.00. SFO'en åbner allerede to uger tidligere, for dem der er tilmeldt der.

Endnu engang tak for samarbejdet i det forgangne år og god sommer til alle.

Mvh Kristian Mikkelsen, skolelelder

Idrætsdag i indskolingen