• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg

går luciaoptog

Juleklippedag med venskabsklasser

Kristian Mikkelsen den 03-12-2014
    JULEKONCERT og JULELYS - på cyklen!

Tirsdag den 9. december holder vi vores traditionsrige julekoncert i Sejs Kirke. Glæd jer og kom gerne i god tid. Der er julemusik for enhver smag, vil jeg mene.

December er tiden for lys alle vegne. Men hvorfor er der så mange, som ikke har julelys på cyklen?? Jeg bliver dagligt kontaktet af forældre, lastbilchauffører og andre, som er enten rystede eller forargede over manglende lys på cykler. Mon det er DIT barn, som ikke har lys på cyklen. Det er ca. ligeså vigtigt som vinterdæk på bilen.

Kristian Mikkelsen, skoleleder

Jytte Friis den 04-11-2014
    Midlertidig lukning af tandklinikken på Sejs Skole

Pr 1.11.14 lukker tandklinikken på Sejs Skole midlertidig pga. renovering af skolebygningen.
    Under renoveringen vil de fleste undersøgelser og behandlinger foregå på Tandklinikken på Dybkær Skole. Vi kommer dog stadig på skolen for at børste med børnene. Hold øje med vores SMS’er, hvor dit barn er indkaldt henne. Det står til sidst i SMS’en.
    Når klinikken genåbner efter renoveringen, vil vi kunne tilbyde undersøgelser og forebyggende behandlinger (f.eks. tandbørstning, fluorbehandling og lakering). Anden tandbehandling vil vi orientere om inden genåbningen af klinikken.

Tandplejen

Jytte Friis den 04-11-2014
    SKOLEINDSKRIVNING TIL SKOLEÅRET 2015-2016.