image
 • Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg
 • 8970 2170
 • sejs.skole@silkeborg.dk
 • Sejs Skole
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

SEJS SFO TIL GØGLERMARKED I LUNDEN 2014

6C PLEJER HEDEN

 • ikon
  Kristian Mikkelsen den 23-06-2014
  Nyhedsbrev fra Kristian Mikkelsen
 • ikon
  Helle Præsius Busk den 16-06-2014
  Kære elever og forældre
  Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
  Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
  Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
  Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune
 • ikon
  Kristian Mikkelsen den 12-05-2014
  Gammel elevfest
  Der har tidligere været annonceret en gammel elevfest på Sejs Skole i august 14. Det har været en tradition siden skolens 25-årsjubilæum, at der har været gammel elevfest hvert 5. år arrangeret af kræfter på skolen.
  Men da vi ikke længere selv råder over vores tekniske serviceafdeling og da der ikke er hverken ansatte eller økonomi at gøre med i forhold til sådanne fester, har jeg besluttet, at Sejs Skole som institution ikke længere arrangerer den slags fester.
  Skulle der være kræfter blandt gamle elever, som vil overtage arrangementet og videreføre traditionen, vil skolen gerne være med til at udbringe budskabet. Men skolen har hverken økonomi, mandskab eller faciliteter, der kan stilles til rådighed for en sådan fest. Ved skolens 50-årsjubilæum blev der lejet telt, stole, borde, toiletvogn osv. mens skolen var åben for alle inden selve festen, så man kunne gense sit klasseværelse og skolegård. Sådan en mulighed stiller skolen gerne til rådighed igen.
  Med venlig hilsen
  Kristian Mikkelsen
  Skoleleder
  kristian.mikkelsen@silkeborg.dk
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen