• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg
  • sejs.skole@silkeborg.dk
  • Sejs Skole

SKOLEFEST FOR HELE SKOLEN

FASTELAVN BLEV FEJRET I INDSKOLING OG MELLEMTRIN.

OVERBYGNING FESTEDE MED DJ

Jytte Friis den 03-03-2015
    Invitation fra Sejs-Sevejbæk Lokalråd
    Kristian Mikkelsen den 24-02-2015
    Renovering er i gang igen
    Fra og med i dag den 23.2.15 er vi i gang med etape 3 af renoveringen. Det forventes at vare til midt i juli måned.

Håndværkerne er allerede i gang, hvilket I vil kunne se fra og med i morgen onsdag.

Følgende områder bliver nu lukket af:
    1. Døren fra lærerværelsegangen ud til trappen ned mod lokale 30 blokeres.
    2. Døren over for lokale 30 ud til mellemtrinsskolegården blokeres.
    3. Døren fra mellemtrinsskolegården og ind ved sløjdlokalet blokeres.
    4. Døråbningen mellem kældertrappen og kældertoiletterne (ved billedkunst) lukkes
    5. Der laves en støvvæg på tandlægegangen, så man kun kan komme til billedkunst, billedkunstdepoterne og toiletterne, når man går ind i kælderen ude fra mellemtrinsskolegården.
    6. Der laves en støvvæg fra gulv til loft midt i det store bibliotek, så man ikke kan komme ind i det lille bibliotek, idet bøgerne flyttes til den frie del af det store bibliotek.

Der bliver som noget af det første lavet en dør ind til Nordfløjen fra det fri lige under det store portræt af insektet, som en håndværkerindgang og efter renoveringen en brugerindgang. Og der bliver lavet en indgang til det nye hjemkundskabslokale fra Tyttebærvej-siden lige under køkkenet ved lærerværelset til venstre for hovedindgangen. På den måde forsøger vi at undgå, at håndværkere og skolens øvrige brugere krydser stier. Der skal dog også laves en dør til det fri fra sundhedsplejens nuværende vindue ligesom de høje vinduer i det store bib. skal skiftes, hvilket medfører håndværkeraktivitet i dette hjørne. Det vil blive afskærmet med hegn.

Grusparkeringspladsen ved Tyttebærvej skal igen være byggeplads med containere, skurvogne og håndværkerbiler. Håndværkerne har fået indskærpet, at ulovlig parkering ikke er en mulighed. Men der vil sandsynligvis være øget belastning på Tyttebærvej de næste 4-5 måneder under alle omstændigheder. Derfor vil jeg anbefale alle forældre om at benytte parkeringspladser ved Multihuset i forbindelse med kørsel med elever til og fra skole. Jeg får ugentlig klager allerede nu og den massive trafik og parkering i begge sider af vejen på Tyttebærvej, så det ofte er vanskeligt at passere, ligesom der ofte parkeres ud foran private indkørsler.

Alt i alt må vi forvente, at der ind imellem vil være støj fra håndværkerne. Ikke mindst når mure skal brydes ned og huller skæres til døre og trappenedgang. Det er heldigvis forbigående. Men lydløst bliver det nok ikke.

Det er aftalt, at håndværkerne må bruge toilettet lige inden for hovedindgangen.

Alle spørgsmål og henvendelser i øvrigt vedr. renoveringen bedes rettet til mig og ikke til håndværkerne med mindre det ikke kan vente.

Altså er kælderen og Nordfløjen utilgængelig i løbet af få dage. Men eleverne, ansatte og andre  må ikke længere gå derned, da håndværkerne er i gang.

Sundhedsplejen får kontor et nyt sted. Det hører i nærmere om snarest.

Kristian Mikkelsen
    skoleleder
    Jytte Friis den 04-11-2014
    Midlertidig lukning af tandklinikken på Sejs Skole

Pr 1.11.14 lukker tandklinikken på Sejs Skole midlertidig pga. renovering af skolebygningen.
    Under renoveringen vil de fleste undersøgelser og behandlinger foregå på Tandklinikken på Dybkær Skole. Vi kommer dog stadig på skolen for at børste med børnene. Hold øje med vores SMS’er, hvor dit barn er indkaldt henne. Det står til sidst i SMS’en.
    Når klinikken genåbner efter renoveringen, vil vi kunne tilbyde undersøgelser og forebyggende behandlinger (f.eks. tandbørstning, fluorbehandling og lakering). Anden tandbehandling vil vi orientere om inden genåbningen af klinikken.

Tandplejen