• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg

Nyhedsbrev fra Kristian Mikkelsen
    Helle Præsius Busk den 16-06-2014
    Kære elever og forældre
    Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
    Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
    Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune
    Kristian Mikkelsen den 12-05-2014
    Gammel elevfest
    Der har tidligere været annonceret en gammel elevfest på Sejs Skole i august 14. Det har været en tradition siden skolens 25-årsjubilæum, at der har været gammel elevfest hvert 5. år arrangeret af kræfter på skolen.
    Men da vi ikke længere selv råder over vores tekniske serviceafdeling og da der ikke er hverken ansatte eller økonomi at gøre med i forhold til sådanne fester, har jeg besluttet, at Sejs Skole som institution ikke længere arrangerer den slags fester.
    Skulle der være kræfter blandt gamle elever, som vil overtage arrangementet og videreføre traditionen, vil skolen gerne være med til at udbringe budskabet. Men skolen har hverken økonomi, mandskab eller faciliteter, der kan stilles til rådighed for en sådan fest. Ved skolens 50-årsjubilæum blev der lejet telt, stole, borde, toiletvogn osv. mens skolen var åben for alle inden selve festen, så man kunne gense sit klasseværelse og skolegård. Sådan en mulighed stiller skolen gerne til rådighed igen.
    Kristian Mikkelsen
    kristian.mikkelsen@silkeborg.dk