• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg

SEJS SFO TIL GØGLERMARKED I LUNDEN 2014

6C PLEJER HEDEN

Jytte Friis den 29-06-2014
    BEGRÆNSET ADGANG TIL FORÆLDRE-, ELEV- OG PERSONALEINTRA I UGE 28.

SkoleIntras driftsmiljø overgår fra UNI•C til itslearning 1. juli. Den fysiske flytning påbegyndes først fra uge 28 (7. juli).
    Selve det forberedende arbejde omkring flytningen fra UNI•C til itslearning har været i gang i flere måneder. Det er i denne forbindelse blevet klart, at selvom driftsmiljøet ikke fysisk skal flyttes, er overgangen en særdeles kompleks operation. Dels udgør SkoleIntra med sine ca. 1.1 millioner månedlige brugere et af landets største og mest komplekse driftsmiljøer, og dels har det vist sig, at mange komponenter har behov for at blive udskiftet eller opgraderet.

Forvent nedetid i uge 28 og systemarbejder i uge 29 og 30

Flytningen er en stor og mangesidet operation. Der skal bl.a. installeres et helt nyt netværk, over 100 servere skal reinstalleres og omkonfigureres, ligesom der er en større mængde udstyr og software, der skal udskiftes og fornyes. Efterfølgende skal der ske en omfattende testning af både netværk, komponenter og samspillet mellem både interne og eksterne elementer.

Kristian Mikkelsen den 23-06-2014
    Nyhedsbrev fra Kristian Mikkelsen
    Helle Præsius Busk den 16-06-2014
    Kære elever og forældre
    Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
    Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
    Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune
    Kristian Mikkelsen den 12-05-2014
    Gammel elevfest
    Der har tidligere været annonceret en gammel elevfest på Sejs Skole i august 14. Det har været en tradition siden skolens 25-årsjubilæum, at der har været gammel elevfest hvert 5. år arrangeret af kræfter på skolen.
    Men da vi ikke længere selv råder over vores tekniske serviceafdeling og da der ikke er hverken ansatte eller økonomi at gøre med i forhold til sådanne fester, har jeg besluttet, at Sejs Skole som institution ikke længere arrangerer den slags fester.
    Skulle der være kræfter blandt gamle elever, som vil overtage arrangementet og videreføre traditionen, vil skolen gerne være med til at udbringe budskabet. Men skolen har hverken økonomi, mandskab eller faciliteter, der kan stilles til rådighed for en sådan fest. Ved skolens 50-årsjubilæum blev der lejet telt, stole, borde, toiletvogn osv. mens skolen var åben for alle inden selve festen, så man kunne gense sit klasseværelse og skolegård. Sådan en mulighed stiller skolen gerne til rådighed igen.
    Kristian Mikkelsen
    kristian.mikkelsen@silkeborg.dk