• Tyttebærvej 1, 8600 Silkeborg
  • sejs.skole@silkeborg.dk
  • Sejs Skole
Billedet på sidehoved

I forbindelse med emneugen FLUGT på mellemtrinnet blev der lavet 20 velkomstkufferter med forskellige elevproduktioner.

I kufferterne var der bl.a. Dannebrog lavet i perleplade, vimpelranke med velkommen, film om Silkeborg, gavekort fra Okkels, pom pom dyr, nøglering, personlige breve fra barn til barn og tegninger.

Onsdag den 4. maj fik vi besøg af en modtagerklasse fra Skægkærskolen, som fik overrakt kufferterne.

De 12 syriske børn blev modtaget af vores elevråd på mellemtrinnet, og alle hyggede sig.

De syriske børn tog her fra med smil på læberne og en rød kuffert i hånden.

En dejlig afslutning på en lærerig emneuge.

Jytte Friis den 26-05-2016
    INVITATION TIL KOMMENDE 0 ÅRGANG OG DERES FORÆLDRE

ONSDAG DEN 15. JUNI 2016 KL. 17.15 - 18.30.

Mødet foregår i indskolingsafdelingen på det grønne gulv.
    Følg flagene!!

På mødet deltager skolens ledelse, børnehaveklasselederne og klassepædagogerne.

Program:

Vi samles  på det grønne gulv, hvor de to nye børnehaveklasser præsenteres og herefter går de med deres børnehaveklasselærer og klassepædagog ind i klasserne.
Imedens de er der, orienterer Kristian overordnet om skolen og Hanne efterfølgende om at gå i børnehaveklasse og i SFO.

Der er jordbær og vand til alle under mødet.

Hanne Bach. Leder af Fritidsdelen
    Kristian Mikkelsen. Skoleleder